Voordelen van alles in 1

Elke dag hoort u wel een reclame op tv of radio voor een alles in 1 pakket. Vrijwel alle providers hebben wel een alles in 1 reclame lopen. Maar waarom zou u voor een alles in 1 pakket kiezen?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een alles in 1 pakket. Het grootste voordeel van een alles in 1 pakket is dat u veel keus hebt. Er zijn meer alles in 1 pakketten beschikbaar dan aparte internet, telefonie en tv abonnementen. Echter is dit ook een groot nadeel van de alles in 1 pakketten. Doordat er zoveel pakketten zijn en elke provider er minimaal 3 heeft is de kans groot dat u door deze overvloed door de bomen het bos niet meer zit. Er zijn ook vaak allerlei erg interessante acties voor alles in 1 pakketten. Zoals bijvoorbeeld nu de reclame van Online, ze bieden hun alles in 1 pakketten aan voor 29,95 euro per maand (erg goedkoop!) voor de eerste 2 jaar (2 jaars contract). Een normaal alles in 1 pakket kost meestal al snel 40-45 euro per maand, u kunt dus in 2 jaar een leuk bedrag besparen en als u de normale pakket prijs moet betalen bij Online kunt u eventueel alweer overstappen op een andere provider die dan weer een leuke actie heeft.

Om toch de weg te vinden in de overvloed van alles in 1 pakketten is het handig om gebruik te maken van een vergelijkingssite. Doordat een vergelijkinggsite veel klanten aan een provider kan leveren kunnen deze vaak ook extra kortingen geven of unieke acties. Nu is er bijvoorbeeld bij Breedbandwinkel een unieke actie dat men 6 maanden Vodafone glasvezel risicoloos kan proberen, ze krijgen als ze aan de actievoorwaarden voldoen (onder andere enquetes invullen) de eerste 6 maanden abonnementskosten terug gestort en gratis installatie!


3 juli 2016

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 + 3 =