Valentijn cadeaus


Morgen is het valentijn. De dag waarop je je geliefde wilt verrassen en een leuk cadeautje wilt geven. Dit kan natuurlijk lastig zijn; helemaal als je al langere tijd bij elkaar bent en niets origineels meer kunt bedenken.

Persoonlijk
Je kunt natuurlijk wat in de winkel kopen. Deze zijn namelijk overladen met Valentijns cadeautjes. Toch is het veel leuker om iets persoonlijks te geven. Jij bent tenslotte degene waarmee hij zijn leven deelt, en niet de rest van de mensen die hetzelfde cadeau in de winkel kopen. Een leuk voorbeeld van zo’n persoonlijk cadeau is een spel kaarten ombouwen tot een boekje met ‘52 redenen dat ik van je hou’. Perforeer de kaarten en rijg er een lintje doorheen. De achterkant van de kaarten zijn nu je canvas (een rode achterkant is dan natuurlijk het beste). Op elk achterkantje schrijf je een reden dat je van je geliefde houdt en plakt er bijvoorbeeld nog een plaatje of foto bij. Zo heeft je geliefde het hele jaar de tijd om nog eens het boekje door te bladeren.

Weekendje weg
wat is er nou romantischer dan samen er even tussenuit om helemaal van elkaar te genieten. Boek een weekendje of weekje samen weg. Dit hoeft niet eens ver weg te zijn. Het gaat meer om het idee dat je er even samen tussenuit bent en je geen zorgen om de rest van de wereld hoeft te maken. Je kunt dit uitje zo extreem maken als je wilt. Ga je ook nog allemaal leuke dingen doen als samen lunchen of een nachtwandeling maken op het strand? Of blijf je gewoon het hele weekend lekker op de hotelkamer met een groot bubbelbad, aardbeien en een fles champagne?

Interesses
Wat vind je liefje leuk? Zijn of haar interesse is natuurlijk ook iets dat je mee kunt nemen in de keuzen van je cadeau. Gelukkig kan je van tevoren al ervaringen en reviews online lezen over of de producten die je wilt kopen kwalitatief goed zijn. Maar het zou jammer zijn als je iets geeft dat niet in de smaak valt.

Uiteindelijk zou het natuurlijk niet moeten uitmaken of het nou een luxe cadeau geeft of gewoon een kaartje. Uiteindelijk gaat het erom dat je weet dat je van elkaar houdt.


13 februari 2015

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 + 5 =