Ervaar het OV

De website ervaar het OV is in het leven geroepen om het openbaar vervoer te promoten onder verschillende doelgroepen. Het doel is ervoor te zorgen dat meer mensen in aanraking komen met het openbaar vervoer. Men hoopt dat deze mensen die het openbaar vervoer hebben ervaren in de toekomst ook weer gebruik zullen maken van het openbaar vervoer. Verschillende mensen en doelgroepen worden aangetrokken door gebruik te maken van leuke relevante actie en dagjes uit. De regio’s waar ervaar het ov actief is zijn Gelderland, een deel van Flevoland en een deel van Overijssel.

Acties

Hieronder zijn enkele acties opgesomd waar je bij ervaar het ov gebruik van kan maken. De acties veranderen vaak dus het kan zijn dat een bepaalde actie naar verloop van tijd niet meer geldig is. Een van de acties die op dit moment actief is, is de 2 voor de prijs van 1 actie voor de Gelderse kastelen. In Gelderland zijn veel kastelen en met deze actie kun je tijdelijk deze kastelen voor een gereduceerd tarief bezoeken. Kaarten voor deze actie kun je vinden op de website van de Gelderse kastelen. Indien je bij het bezoeken van een van deze kastelen ook nog eens gebruik maakt van een OV korting actie dan ontvang je ook nog eens 25% korting op het bezoek aan deze kastelen. Op deze manier wordt het wel heel erg voordelig om een keertje een Gelders kasteel te bezoeken.

Dagjes uit

De website van ervaar het ov biedt naast verschillende actie ook heel veel verschillende dagjes uit. Zo kun je bijvoorbeeld met ervoor het ov voordelig naar het avonturenpark in Hellendoorn of zelfs voordelig naar Wilibi Holland. In de meeste gevallen kan je heel eenvoudig met verschillende openbaar vervoer bedrijven reizen naar de verschillende bestemmingen. In de meeste gevallen kan dit zelfs tot aan de ingang van het attractiepark of dierentuin.


30 december 2016

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 + 6 =